Beställningsmeny
Kombinera ihop din egen 3-rättersmeny
Förrätter
Ostgratinerat vitlöksbröd med aioli
Solportens skagentoast
Rensteksröra på kavring
Löjromscheesecake med färska räkor
Varmrätter
Solportens marinerade fläskfilé med två såser, hemslagen bearnaise och rödvinssky, serveras med råstekt potatis.
Laxfile med kall romsås, sommargrönsaker och smörslungad dillpotatis.
Entrecôte med chilibearnaise och vitlöksmarinerade coctailtomater. serveras med ugnsrostad klyftpotatis.
Ryggbiff med rödvinsås och västerbottengratinerad potatisgratäng.
Oxfilé med kantarellsås från Ramseleskogarna, smörslungad haricoverts, serveras med fransk potatiskaka
Efterrätter
Kladdkaka m vispgrädde och färska bär.
Jordgubbsparfait.
Gameldags vaniljglass med varma hjortron.
Italiensk vaniljpannacotta med hallonsås.