Beställningsmeny

Kombinera ihop din egen 3-rättersmeny

Förrätter

Ostgratinerat vitlöksbröd med aioli

Solportens skagentoast

Rensteksröra på kavring

Löjromscheesecake med färska räkor

Varmrätter

Solportens marinerade fläskfilé med två såser, hemslagen bearnaise och rödvinssky, serveras med råstekt potatis.         

Laxfile med kall romsås, sommargrönsaker och smörslungad dillpotatis.        

Entrecôte med chilibearnaise och vitlöksmarinerade coctailtomater. serveras med ugnsrostad klyftpotatis.

Ryggbiff med rödvinsås och västerbottengratinerad potatisgratäng.

Oxfilé med kantarellsås från Ramseleskogarna, smörslungad haricoverts, serveras med fransk potatiskaka

Efterrätter

Kladdkaka m vispgrädde och färska bär.

Jordgubbsparfait.

Gameldags vaniljglass med varma hjortron.

Italiensk vaniljpannacotta med hallonsås.